Un Marcòlic un punt diferent: Els peus del Jang Song-ThaekEL LLIBRE

Què tenen a veure els misteriosos coneixements astronòmics dels dogon, les llegendes de Montserrat, les seves ermites, els monjos ermitans, el Montsant, uns escaladors que criden ser rescatats des de les velles pel·lícules de cel·luloide, l’abominable règim nord-coreà o l’astronomia xinesa?
Aquesta novel·la en té la resposta. Per abastar-la t’hauràs de submergir en una trama apassionant feta de diferents relats que convergeixen en una narració que transcorre en els grans paisatges de muntanya, en un joc de pistes i misteris que et mantindrà enganxat sense descans.
El descobriment d’unes velles pel·lícules d’escalada promet reescriure l’aventura dels primers conqueridors del Cavall Bernat, però la trama avança amb més sorpreses que es trobaran entre les rajoles d’un mosaic o les pedres de les ermites i que porten a què el fil de misteri que estirem es faci cada cop més imprevisible.

L'AUTOR

Pep Mayolas (Vilassar de Dalt, 1966), és llicenciat en Psicologia pe la UB, Màster en Psicologia de l'Esport per la UAB. Ha treballat en tecnificació i alt rendiment esportiu, però des de fa més de 20 anys treballa de bomber de la Generalitat de Catalunya. Actualment és caporal del parc de Mataró. Ha estat condecorat amb la Medalla d'Or per Serveis Excepcionals.
És col·laborador habitual en revistes d'excursionisme, muntanya i aventura (Trail, Desnivel, Barrabes, Excursionisme...) i ha publicat tres guies de  muntanya sobre vies ferrades i camins equipats, a l'Editorial Alpina.
Quan no treballa de bomber, li agrada gaudir dels paisatges de la muntanya i practicar l'escalada, o participar en curses d'ultrafons, raids d'orientació i rogainings. Té una seixantena de pòdiums en diferents proves. Va participar, i acabar, la Dragon's Back Race,  una de les carreres més dures del món, que travessa Gal·les de nord a sud sense marques i al llarg de 300 quilòmetres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada