EL NOSTRE SANT JORDI


A la foto, d'esquerra a dreta: Jordi Massó (autor de CATALEG DE MONSTRES), Araceli Segarra (ELS CONTES DE LA TINA, editorial Alpina), Martí Nadal (director de l'Editorial Alpina i Marcòlic Col·lecció), Marina Martori (DONES SALVATGES), Santi Montagud (ESGARRAPADES), Lambert Botey i Berta Ventura (LES CENDRES DEL SILENCI) i Mar Tomàs (ON VAN A MORIR ELS OCELLS)

Bona diada per l'editorial Marcòlic Pel que fa als autors del Vallès Oriental, els més venuts a les dues llibreries són Dones Salvatges (Marcòlic) de Marina Martori; Esgarrapades (Marcòlic) de Santi Montagud, i La col·laboradora (Columna), de l'autora de Santa Eulàlia de Ronçana Empar Moliner. A La Gralla també s'ha venut força Les cendres del silenci (Marcòlic), escrit a quatre mans per Lambert Botey i Berta Ventura.
(del diari digital: VallesOriental.com)
 
Els llibres de Marcòlic, entre els més venuts aquest Sant Jordi
La comarca viu una diada amb més vendes que la de l'any passat
Els llibres publicats per l'Editorial Alpina de Granollers dins la col·lecció Marcòlic han estat dels més venuts en la festa de Sant Jordi d'enguany que, a diferència de la de l'any passat, que queia enmig de Setmana Santa, s'ha superat en nombre de vendes.
Tot i que ja fa uns quants anys que no hi ha cap llibre d'autor vallesà que es desmarqui clarament en vendes durant la diada de Sant Jordi, aquest any sí que s'han venut molt bé els llibres publicats per l'Editorial Alpina, de Granollers, dins la col·lecció Marcòlic. És el cas, per exemple, de 'Catàleg de monstres', de Jordi Masó, 'Dones salvatges', de Marina Martori o 'On van a morir els ocells?', de Mar Tomàs
(de l'edició digital de El 9 Nou)
GRÀCIES A TOTS I TOTES PER FER-HO POSSIBLE!
i enhorabona als nostres autors i autores!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada