BONES VACANCES

La Col·lecció Marcòlic marxa de vacances durant uns dies.

Us volem dir tres cosetes abans de marxar:

1. sempre estarem operatius per vosaltres a través del facebook i del mail marcolic@editorialalpina.com
2. us recomanem que agafeu un bon llibre per la maleta de les vacances i si és de Marcòlic encara millor! Per riure, M'HA POSAT A CENT QUE NO PORTIS CALCES de la Marina Martori i per llegir una bona novel·la romàntica i històrica LES CENDRES DEL SILENCI de Lambert Botey i Berta Ventura.
3. i us proposem una coseta: Com ja sabeu, publicarem en breu un recull dels articles del Santi Montagud. El tema és que el recull encara no té títol... Des d'aquí obrim un petit concurs per si ens voleu ajudar:
QUIN TÍTOL POSARÍEU AL LLIBRE DEL MONTAGUD? Proposeu-ne els que vulgueu i si per casualitat l'acabem triant, us en regalarem el primer exemplar!

i ara si, marxem de vacances!
Bon estiu!

1 comentari:

  1. We are happy Direct CNC to offer quotes or take part in any contract bidding on tasks might have|you might have|you might have}. Standard and specialised ductwork, nicely as|in addition to} miscellaneous HVAC equipment, are the outcomes of such processes. Architectural and Structural Metals Manufacturing.In this trade, fabricated metals are used to type the structures of buildings giant and small.

    ResponElimina